Phi Phi Cliff Beach Resort

Phi Phi Cliff Beach Resort

Fuldend rejsen med et ophold på Phi Phi Cliff Beach Resort

Det nybyggede Phi Phi Cliff Beach Resort der ligger mod vest, hvis man sejler ind mod Phi Phi Don Pier, sætter en ny standard for hotellerne på Phi Phi øen.

 

Cliff Beach Resort blev åbnet 20 august af en lokal beboer på øen. Han skulle eftersigende have boet på øen i 15 år med hans familie, hvor de tidligere har drevet et resort også.

Værelserne på hotellet

Der er forskellige typer værelser. Man kan vælge et “standard” værelse på 1 og 2 sal. Disse værelser koster 3.000 THB i højsæson. Vil man op på 4 og 5 sal, så koster værelserne 4.500 THB og op af, alt efter størrelse på værelset.

Et værelse til 4.500 THB ligger er omkring 75 kvm2. Der er et stort lækkert badeværelse hvorfra man kan se udover øen, standen og få et glimt at klipperne, når man tager sit morgenbad.

Sengen er en dejlig stor og behagelig seng der er hævet over jorden så man også her, kan nyde udsigt mod den skønne ø med strand, palmer og klipper.

Køkkenet er ikke et klassisk køleskab med et askebager ovenpå. Nej, der er skam en stor håndvask, mikroovn, køkkenskabe, el-kedel, spisebord i granit. Køkkenet er bestemt også egnet til at man kan stå og lave sin egen mad, uden at pladsen mangler.

Service på hotellet

Servicen er som de fleste steder i Thailand, fantastisk og imødekommende. De er altid klar til at hjælpe og sørge for at man føler sig tryg og velkommen. Da hotellet er forholdsvis nyt, er der selvfølgelig ting som personalet er i tvivl om. Dette har bestemt ingen betydning for oplevelse på hotellet.

Beliggenhed

Beliggenheden er eminent. Man har udsigt mod klipper, strand og vand, uanset hvor man står henne på hotellet. På terrassen har får man en skøn udsigt udover øen og en af hotellets store swimming pools.

Phi Phi Cliff Beach Resort ligger som det sidste hotel mod vest. Det betyder at der ikke er så mange mennesker omkring hotellet udover hotellets gæster. Man kan tage sig en gå tur med start fra hotellets private strand, ud langs vandkanten.

Privat strand tilegnet hotellet

Når du bor på Cliff Beach Resort, så har du mulighed for at gøre brug af en privat strand der er tilknyttet til hotellet på ca 70 meter. Stranden ligger blot 10 meter fra hotellets reception. Denne strand må kun benyttes af hotellets gæster. Lige op til stranden, finder man en rigtig hyggelig klassisk thai bambus barm hvor man kan forfriske sig med lækker cocktail eller andet.