Rejser til Chiang Mai

Rejser til Chiang Mai

Phra Singh tempel, Chiang Mai

Hold overblikket og spar penge når du rejser til Chiang Mai

Hvis du skal ud at rejse og gerne vil undgå rejsestress, så gør brug af Easy Tours rejser. Rejs til Chiang Mai og oplev den autentiske Lanna kultur i Thailand.

Der er rigtig mange danskere der hvert år rejser til Thailand for at nyde landet sol, varme og fantastiske natur. Der findes også rigtig mange backpackere der tage samme tur. De fleste backpackere tager dog oftest turen videre, enten nord, syd, vest eller øst på. I Chiang Mai man rigtig mange backpackere. Grunden til dette, er at de fleste backpackere rejser til Chiang Mai som deres sidste destination når de har rejst rundt i Thailand. Find hoteller i Chiang Mai her

Rejser du til Chiang Mai kan du opleve en rigtig flot og unik kultur. I Chiang Mai finder du et utal af rigtig flotte templer. Chiang Mai er hovedestaden for det gamle Lanna og er derfor helt unikke kulturer og traditioner man finder i Chiang Mai. Chiang Mai betyder egentlig “ny by” og har båret navnet siden fejring af 700 års jubilæum i 1996. Kong Men Rai the store grundligger af byen og Lanna Kongeriget Torsdag den 12 april 1296, samme tid som oprejsningen af Sukhothai Kongeriget. Der gik ikke længe før at, Chiang Mai ikke kun blev ikke kun hovedstaden for den kulturelle kerne Lanna Kongerige, men også centrum for buddhismen i det nordlige Thailand. Kong Meng Rai selv var en meget religiøs leder der selv grundlagde mange af byens templer, der fortsat er vigtige for byen, denne dag i dag. Chiang Mai er en af ​​de få steder i Thailand, hvor det er muligt at opleve både historiske og moderne thailandske kultur side om side. Byen har århundredgamle templer ved siden af ​​moderne nærbutikker og hoteller. De ses ofte rundt omkring voldgraven – den gamle by, der bevarer meget af den befæstede mur, der engang beskyttede centrum samt de fire vigtigste porte, der før gav adgang til den tidligere Lanna hovedstad. Chiang Mai er underligt nok blevet anset som et sted hvor man trekker, besøger landsbyer, udforsker provinser og lign. Når man er i Chiang Mai ender man med at blive overrasket over at, der er så mange ting at opleve med sine smukke og historiske templer. Der findes utallige ting du kan gøre i Chiang Mai som række elefant lejre, mange madlavning og massage skoler, mange udendørs aktiviteter, en række håndværk workshops , forskellige kulturelle forestillinger , og betagende landskaber gør Chiang Mai en af ​​Asiens mest attraktive turistmål. Udtrykket “En dag i Chiang Mai er nok”, var engang et almindeligt udtryk. I dag kan to uger i Chiang Mai ikke strække langt nok for rejsende, til at opleve alt det Chiang Mai har at tilbyde.