Rejser til Phi Phi øerne

Rejser til Phi Phi øerne

Rejser til Phi Phi øerne

Forbered dig på at se strande som du aldrig har oplevet, når du rejser til Phi Phi øerne.

De fleste der besøger Thailand, rejser til Phi Phi øerne for at nyde den smukke natur med de fantastiske flotte strande.

Phi Phi Island (เกาะ พี พี) Blandt de smukkeste øer i verden, består af to hovedøer: Phi Phi Don og Phi Phi Le Island. De er placeret 40 km fra Krabi samt Phuket og kan besøge via en 2 timers sejltur.

De fleste der rejser til Phi Phi øerne ender som regel på Phi Phi don. Phi Phi Don Island dækker et samlet areal på 28 kvadratkilometer: 8 km lang og 3,5 km på sit bredeste punkt. Dette er den største af Phi Phi øerne, og tilbyder noget af det flotteste natur med de smukkeste strande i hele verden. I den nordlige ende er Cape Tong (Leam Tong), hvor der er en Chao Ley, bedre kendt som sigøjner befolkning. Disse sigøjnere emigrerede fra Koh Lipeh i Tarutao National Park nær grænsen til Malaysia og boede på øerne længe før turismen ankom. Der er to lange strande ud for den vigtigste by – de to kurvet bugter Ton Sai og Loh Dalam.

Phi Phi Le Island er 6,6 kvadratkilometer i samlet areal: 3 km lang og 1 km på sit bredeste punkt. Den næststørste af Phi Phi Island kæde, Phi Phi Le er meget smuk og uberørt. Øen er af kalksten og stejle klipper der stiger op fra havet. Det omkringliggende farvand har i gennemsnit omkring 20 meter i dybden og 34 meter på det dybeste sted fra øens sydspids. Phi Phi Le har flere smukke bugter: Pileh Bay (Ao Pileh), Maya, og Loh Samah. Maya Bay er en af ​​Phi Phis nummer ét turistattraktioner,det er her at der var indspilninger for filmen “The Beach” med hovedrollen Leo Di Caprio. På Phi Phi Le nordøstlige er den berømte Wiking Cave. Det er et sted meget æret af den lokale befolkning, der stadig kommer der til at indsamle swifts reder, der anvendes til at lave fugleredesuppe, en kinesisk delikatesse. Du kan finde rejser til Phi Phi øerne her.